fbpx

Stay Home & Grab 20% Discount on our products JBSTAYSAFE Grab Now

  1. Matthew Sarino
  2. Creativ
  3. Monday, 29 June 2020
  4.  Subscribe via email
I have the "SHOW MANUFACTURER" option enabled in my settings but isnt displaying in category view. Why is that?
Responses (28)
Vijayanand
Support Ninja
Accepted Answer Pending Moderation
Hello Matthew Sarino,

I can see brand/Manufacturer is listed kindly check the screenshot both the brand and manufacturer are same in j2store.

https://monosnap.com/file/IRtPwOfNfjGVViNr6L2I7oGcaSCVd7
Please do take some time to read through some of these links:

https://joomlabuff.com/support/documentation.html


Our Social Media Pages:

https://www.facebook.com/joomlabuff
https://twitter.com/joomlabuff
  1. one week ago
  2. Creativ
  3. # 1
Matthew Sarino
Registered User
Accepted Answer Pending Moderation
Hi! Oh I wanted it displayed under the product with the name and price. Is this possible?
  1. one week ago
  2. Creativ
  3. # 2
Vijayanand
Support Ninja
Accepted Answer Pending Moderation
Hello Matthew Sarino,

I Get your point, This option is not available in the J2store default layout. but this can be done by using the J2store List layout override. this can be done by the J2store Team. since you know that this is a J2store customization thing so the team who builds this extension can able to do this easily. if anything related to our template we can do it easily.

I can see that you are J2store Pro customer so if you create a ticket about this work in J2store they will do it.
Please do take some time to read through some of these links:

https://joomlabuff.com/support/documentation.html


Our Social Media Pages:

https://www.facebook.com/joomlabuff
https://twitter.com/joomlabuff
  1. one week ago
  2. Creativ
  3. # 3
Matthew Sarino
Registered User
Accepted Answer Pending Moderation
I understand. Actually, I wasnt too sure about who to approach for support but since I have gotten and am still getting EXCELLENT support from your team, I thought I'd ask you first :D

Wish me luck with the component vendor!! :(
  1. one week ago
  2. Creativ
  3. # 4
Vijayanand
Support Ninja
Accepted Answer Pending Moderation
Hello Matthew Sarino,

Am sure they will help you. if not let me know i will try my best with your request.
Please do take some time to read through some of these links:

https://joomlabuff.com/support/documentation.html


Our Social Media Pages:

https://www.facebook.com/joomlabuff
https://twitter.com/joomlabuff
  1. one week ago
  2. Creativ
  3. # 5
Matthew Sarino
Registered User
Accepted Answer Pending Moderation
Hi! Im not sure if it is possible but I asked for help previously to format the CATEGORIES AND FILTERS menus. Now when I filter by CATEGORY or any other filter, it doesn't filter products after the first page of filtered results. Meaning if filtered results return multiple pages, the succeeding pages are no longer filtered. Is it possible the changes in formatting affected this?
  1. one week ago
  2. Creativ
  3. # 6
Matthew Sarino
Registered User
Accepted Answer Pending Moderation
Also, I just noticed now that not all the CATEGORIES are listed on the menu even if all the CATEGORIES are listed in the settings as to be displayed.
  1. one week ago
  2. Creativ
  3. # 7
Vijayanand
Support Ninja
Accepted Answer Pending Moderation
Hello Matthew Sarino,

Will you please record a video on what exactly happens so that I can understand even better. without visual i cant get your point clearly. if this is related to our template side am happy to help you with this.
Please do take some time to read through some of these links:

https://joomlabuff.com/support/documentation.html


Our Social Media Pages:

https://www.facebook.com/joomlabuff
https://twitter.com/joomlabuff
  1. one week ago
  2. Creativ
  3. # 8
Matthew Sarino
Registered User
Accepted Answer Pending Moderation
How do I do that?
  1. one week ago
  2. Creativ
  3. # 9
Vijayanand
Support Ninja
Accepted Answer Pending Moderation
Hi! Im not sure if it is possible but I asked for help previously to format the CATEGORIES AND FILTERS menus. Now when I filter by CATEGORY or any other filter, it doesn't filter products after the first page of filtered results. Meaning if filtered results return multiple pages, the succeeding pages are no longer filtered. Is it possible the changes in formatting affected this?

Install Screen recorder app in your PC or any online screen recorder record everything about this filter issue and send the video link (PS: Don't upload video in the attachment)
Also, I just noticed now that not all the CATEGORIES are listed on the menu even if all the CATEGORIES are listed in the settings as to be displayed.

Open your Products menu, Navigate to Item view options in Category listings tab, Scroll down to you can have the option namely Categories to show on the filter Here you need to assign all the created categories
Please do take some time to read through some of these links:

https://joomlabuff.com/support/documentation.html


Our Social Media Pages:

https://www.facebook.com/joomlabuff
https://twitter.com/joomlabuff
  1. one week ago
  2. Creativ
  3. # 10
Matthew Sarino
Registered User
Accepted Answer Pending Moderation
I sent a video recording but I am not sure you got the point?
  1. one week ago
  2. Creativ
  3. # 11
Vijayanand
Support Ninja
Accepted Answer Pending Moderation
I sent a video recording but I am not sure you got the point?


We didn't get any video links yet
Please do take some time to read through some of these links:

https://joomlabuff.com/support/documentation.html


Our Social Media Pages:

https://www.facebook.com/joomlabuff
https://twitter.com/joomlabuff
  1. one week ago
  2. Creativ
  3. # 12
Matthew Sarino
Registered User
Accepted Answer Pending Moderation
  1. one week ago
  2. Creativ
  3. # 13
Vijayanand
Support Ninja
Accepted Answer Pending Moderation
Thank you for the video, I have checked it. Will you please make the Joomla protostar tempalte as your default template and try this filter. if the same happens after changing the template this Issue must come from the J2store. if it works well and good after changed the template to protostar the issue is from our end. kindly try this and tell me the result.
Please do take some time to read through some of these links:

https://joomlabuff.com/support/documentation.html


Our Social Media Pages:

https://www.facebook.com/joomlabuff
https://twitter.com/joomlabuff
  1. one week ago
  2. Creativ
  3. # 14
Matthew Sarino
Registered User
Accepted Answer Pending Moderation
I've tried changing the template to Protostar. It works perfectly.
  1. one week ago
  2. Creativ
  3. # 15
Vijayanand
Support Ninja
Accepted Answer Pending Moderation
Hello Matthew Sarino,

Thank you for the information, So the Problem is from our J2store Override file. Will you please give us a moment we will check the override code and fix this within today.

Meantime you can workaround with other things. once the code replacement is done I will let you know.
Please do take some time to read through some of these links:

https://joomlabuff.com/support/documentation.html


Our Social Media Pages:

https://www.facebook.com/joomlabuff
https://twitter.com/joomlabuff
  1. one week ago
  2. Creativ
  3. # 16
Vijayanand
Support Ninja
Accepted Answer Pending Moderation
Am working on your website suddenly your site not loading faster. its loading long time. no progress. will you please check with your end. or contact server provider about this issue.
Please do take some time to read through some of these links:

https://joomlabuff.com/support/documentation.html


Our Social Media Pages:

https://www.facebook.com/joomlabuff
https://twitter.com/joomlabuff
  1. one week ago
  2. Creativ
  3. # 17
Matthew Sarino
Registered User
Accepted Answer Pending Moderation
I just checked. Its alright now.
  1. one week ago
  2. Creativ
  3. # 18
Vijayanand
Support Ninja
Accepted Answer Pending Moderation
Am getting this error both the backend and front end. it works good before. but now am facing this permission issue. kindly double check with the hosting provider may be they disable the access in my IP or my country.

https://monosnap.com/file/TvtvLAv7Y5aPW3X5FjxNaaus6JO2DV
Please do take some time to read through some of these links:

https://joomlabuff.com/support/documentation.html


Our Social Media Pages:

https://www.facebook.com/joomlabuff
https://twitter.com/joomlabuff
  1. one week ago
  2. Creativ
  3. # 19
Matthew Sarino
Registered User
Accepted Answer Pending Moderation
Hi! It seems like they have fixed the issue.
  1. one week ago
  2. Creativ
  3. # 20
  • Page :
  • 1
  • 2


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!
Cron Job Starts